• Дизайнерска сватбена покана с кутийка модел Gold

Сватбена покана с кутийка в златно- модел Gold

Сватбената покана може да бъде изработена в различни цветове и комбинирана с различни панделки  -ако искате нещо различно моля отбележете това в коментара към поръчката си. Минимално количество за поръчка 10 броя. Моля ако искате картона да е с ефект перла, злато или сребро цената ще е по-висока. Цената важи за покана с вътрешна част със стандартен черен печат на текста на бял лист. Ако желаете цветен печат или друг цвят лист, моля свържете се с нас за уточнение. 
По желание можем да изработим в стила на тази подаръчета за гости, тейбъл картички и украса за чаши и бутилки. 
Сватбените покани в тази категория за дизайнерски модели правени по поръчка.Не внасяме готови покани от Китай и затова имайте предвид, че всяка поръчка отнема време за изпълнението и ! Всеки модел може да бъде изработен в цвят по ваше желание, както и комбиниран с различни панделки, цветя, пера и кристали ако ги има в модела. Ако не сте убедени, как ще изглежда избраната от вас покана във цвета на вашата сватба можете да поръчате ДЕМО пакет - в пакета влизат- един брой покана от избрания от вас вид и цвят, 4 броя мостри картон в същата или друга гама, както и 4 цвята подходящи панделки или други допълнения които поканата има. При поръчка на пакет Демо впишете като коментар името на модела покана, както и основния желан от вас цвят и допълнителните 4 мостри които искате да видите.

Дизайнерска сватбена покана с кутийка модел Gold

  • Код на продукта: сватбена покана с кутийка Gold
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 3.50лв


Възможни варианти


Продуктът има минимално количество 10

Тагове: сватбени покани с кутийки, покани за сватба с кутийки, сватбени покани с кутийки цена, сватбени покани с кутийки купи, покани за сватба с кутийки цена, покани за сватба с кутийки купи, сватбени покани с кутийки каталог, елегантни покани за сватба с кутийки, стилни покани за сватба с кутийки, златно

Created by Rosie Concept Web Design 2017 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!