• Handmade покана за рожден ден и юбилей - Gates of Gold

Покана за юбилей и рожден ден в цвят златно - Gates of Gold

Дизайнерска покана за юбилей и рожден ден с възможност за текст по ваш избор. Текстът е на стандартен бял лист с черен печат. Ако желаете поканата да бъде изработена с друг цвят картон, можете да отбележите това в полето за коментар към поръчката. Поканите, в които има панделка могат да бъдат изработени с цвят панделка, различен от показания на картинката. Ако пожелаете промени в дизайна или цветовете на поканата, заплащате капаро в размер на 50% от общата стойност на поръчката, защото промяната в дизайна ще доведе до съвсем различен продукт. Панделките са органза, брокат и сатен, в зависимост от модела на поканата. Ако желаете панделка органза да бъде подменена с брокат (златно или сребърно), цената ще се увеличи с 10ст на брой.

Ако панделка органза бъде подменена с панделка сатен по ваше желание, цената ще се увеличи с 15ст на брой. Модели, в които оригинално панделките са брокат или сатен са на цена указана в артикула.

Картона, с който работим може да бъде стандарт или перла. Можете да изберете един от двата вида картон (ако имаме налични цветове) и това ще доведе до промяна в цената, която ще видите когато изберете опцията "Вид картон".

Стандартната изработка на нашите покани за рожден ден и юбилей е 14 работни дни. Можете да изберете и опция "Бърза изработка", която ще доведе до разлика в цената. Много от моделите на поканите имат подходящи за тях номера за маси, подаръчета за гости, тейбъл картички, украси за чаши или пръстени за салфетки.

Handmade покана за рожден ден и юбилей - Gates of Gold

  • Код на продукта: покана за юбилей и рожден ден в златно Gates of Gold
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 3.90лв


Възможни варианти


Продуктът има минимално количество 10

Тагове: покана за юбилей 50 години, покана за юбилей, покана за юбилей на училище, покана за юбилей на жена, покана за юбилей на мъж, покана за юбилей 30 години, покана за юбилей 70 години, покани за юбилей, покани за юбилеи, покана за рожден ден, покани за рожден ден на мъж, покани за рожден ден на жена, покана в златно

Created by Rosie Concept Web Design 2017 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!