• Покани за сватба в прасковено и розово- Princess Rose

Покана за сватба в прасковено и розово- модел Princess Rose

Поканите за сватба може да бъдат изработени в различни цветове и комбинирани с различни панделки  -ако искате нещо различно моля отбележете това в коментара към поръчката си . Цената важи за покани за сватба с вътрешна част със стандартен черен печат на текста на бял лист. Ако желаете цветен печат или друг цвят лист, моля свържете се с нас за уточнение. 
По желание можем да изработим в стила на тази покана и номера за маса, Книга за гости, кутия за пари, подаръчета за гости,  и украса за чаши и бутилки. 


Поканите в тази категория за дизайнерски модели правени по поръчка.Не внасяме готови покани от Китай и затова имайте предвид, че всяка поръчка отнема време за изпълнението и ! Всеки модел  покана може да бъде изработен в цвят по ваше желание, както и комбиниран с различни панделки, цветя, пера и кристали ако ги има в модела. Ако не сте убедени, как ще изглежда избраната от вас покана за сватба във цвета на вашата сватба можете да поръчате ДЕМО пакет - в пакета влизат- един брой покана от избрания от вас вид и цвят, 4 броя мостри картон в същата или друга гама, както и 4 цвята подходящи панделки или други допълнения които поканата има. При поръчка на пакет Демо впишете като коментар името на модела покана, както и основния желан от вас цвят и допълнителните 4 мостри които искате да видите.

 

Покани за сватба в прасковено и розово- Princess Rose

  • Код на продукта: покана за сватба в розово и прасковено- Princess Rose
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 3.00лв


Възможни варианти


Продуктът има минимално количество 10

Тагове: сватбени покани, покани за сватба, сватбени покани цена, сватбени покани купи, покани за сватба цена, покани за сватба купи, сватбени покани каталог, елегантни покани за сватба, стилни покани за сватба, прасковено, розово

Created by Rosie Concept Web Design 2017 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!