• Елегантна дамска гривна с китайския символ за късмет и пари Pi xiu кристали Сваровски и планински кристал

Луксозна гривна с позлатен Pi Xiu дракон за привличане на пари, кристали Сваровски и планински кристал

Луксозна ръчно изработена дамска гривна с китайския символ на парите и късмета Pi Xiu, шлифован планински кристал, Сваровски кристали, стъклени мъниста и елементи Preciosa.

Според фън шуй Pi Xiu е същество хибрид от няколко животни и привлича парите и късмета към притежателя си. Има цели книги с описания как да се грижите за вашия Pi Xiu, за да може той да има максимален ефект. Дизайнерите на Rose Concept създадоха една уникална гривна, която комбинира позлатено Pi Xiu с мъниста Preciosa и натурален планински кристал за късмет и съчетаха силата на символа с енергията на камъните за едно наистина зашеметяващо елегантно и луксозно бижу. Гривната идва с луксозна кутийка и е подходяща за подарък за всяка дама, независимо от нейната възраст. Бижуто се изработва специално за вас и е добре да пишете желаната дължина на гривната при поръчка. За да подарите уникален комплект, може да добавите позлатения медальон със символа за богатство и здраве.

Елементът Pi Xiu е направен от цинкова сплав със златисто покритие. Не излагайте на вода, химикали и не го драскайте. Възможно е потъмняване с времето. Ако желаете траен елемент ви предлагаме изработените от нас Pi Xiu оргонит елементи с прах от Оникс в цветове черно, бяло или старо злато, които не се променят с времето!

Елегантна дамска гривна с китайския символ за късмет и пари Pi xiu кристали Сваровски и планински кристал

  • Код на продукта: амска гривна с китайския символ за късмет и пари Pi xiu
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 54.00лв


Възможни варианти


Тагове: Pi xiu, Pi Xiu значение, гривна Pi Xiu, бижута Pi Xiu, гривна за привличане на пари, гривна за привличане на богатство,

Created by Rosie Concept Web Design 2017 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!