Подарък за влюбени - дамска и мъжка гривна с Пиксиу - китайския символ на парите и късмета

Красив дизайнерски луксозен подарък за младоженци, кумове, влюбени или Свети Валентин - комплект дамска и мъжка гривна-талисман с Pi xiu - китайския символ на парите и късмета.

Според фън шуй, Pi Xiu е същество хибрид от няколко животни и привлича парите и късмета към притежателя си. Има цели книги с описания как да се грижите за вашия Pi Xiu, за да може той да има максимален ефект. При поръчка на гривната моля напишете размера на китката си, за да изработим бижуто максимално точно за вас.

Гривните се изработват по ваш размер и към тях може да добавим полускъпоценни камъни различни от тези на модела от снимката, за да отговарят на вашата зодия или желания. Дамската гривна е направена с Pi Xiu позлатено с 18 карата злато, кристали Сваровски, мъниста от планински кристал - камъка на късмета, стъклени лазерно гравирани мъниста с китайския символ на парите и здравето и мъниста Preciosa. Мъжката гривна е комбинация от Pi xiu позлатено с 18 карата, огледален обсидиан - камъка на защитата, Оникс - камъка на здравето и мъниста с китайските символи за здраве и пари. И двете гривни пристигат при вас в елегантни подръчни кутийки.

Елементът Pi Xiu е направен от цинкова сплав със златисто покритие. Не излагайте на вода, химикали и не го драскайте. Възможно е потъмняване с времето. Ако желаете траен елемент ви предлагаме изработените от нас Pi Xiu оргонит елементи с прах от Оникс в цветове черно, бяло или старо злато, които не се променят с времето!

Луксозен подарък за булка и младоженец - гривни талисмани с позлатен символ на късмета Pi Xiu

  • Код на продукта: Комплект гривни за булка и младоженец с китайския символ Pi xiu
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 126.00лв


Възможни варианти


Тагове: Pi xiu, Pi Xiu значение, гривна Pi Xiu, бижута Pi Xiu, гривна за привличане на пари, гривна за привличане на богатство,

Created by Rosie Concept Web Design 2017 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!