Кристално гребенче-украса за коса в нежно светло лилаво от серията French Lavender by Rosie Concept

Красиво и нежно гребенче с искрящи кристали Сваровски за официална прическа. Част от колекцията на дизайнерско студио Rosie Concept. Модела може да бъде изпълнен и в други цветове, или към него да ви изработим и гривна, колие, обици или други официални бижута.

Всеки наш гребен се изработва по поръчка на клиента и е възможно по ваше желание да комбинираме розовото с кристали и в друг цвят, да удължим модела, както и да го изработим и във вариант с позлатена бижутерска тел и гребен в златист цвят. Към бижуто за коса може да си поръчате и обици, гривна,колие или колие за гръб, за да имате цял комплект аксесоари. Всички модели гребени са на дизайнерката  Rosie от студио Rosie Concept  специално за Roses and Crystals.

Всяко наше бижу може да бъде изработено от различни материали и за различно време, което води и до промяна в крайната цена. За да разберете точната цена, моля изберете предпочитаните от вас опции и добавете продукта в кошницата.

Авторски уникат - 100% точното повторение е невъзможно

Луксозно гребенче-украса за коса в светло лилаво от серията French Lavender by Rosie

  • Код на продукта: Гребен за коса с перли и кристали French Lavender
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 50.00лв


Възможни варианти


Тагове: Кристални гребени, сватбени гребени за коса, гребени- украса за коса, диазйнерска украса за коса, гребени за кок, сватбена коса, абитуриентска прическа, кристален гребен за кок, лилаво

Created by Rosie Concept Web Design 2017 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!