• Покана за кръщене тип Папирус - Corset

Покана папирус за кръщене в цвят розово

Дизайнерска покана за кръщене с възможност за текст по ваш избор. Текстът е на стандартен бял лист с черен печат. Ако желаете поканата да бъде изработена с друг цвят картон, можете да отбележите това в полето за коментар към поръчката. Поканите, в които има панделка могат да бъдат изработени с цвят панделка, различен от показания на картинката. Ако пожелаете промени в дизайна или цветовете на поканата, заплащате капаро в размер на 50% от общата стойност на поръчката, защото промяната в дизайна ще доведе до съвсем различен продукт. Панделките са органза, брокат и сатен, в зависимост от модела на поканата. Ако желаете панделка органза да бъде подменена с брокат (златно или сребърно), цената ще се увеличи с 10ст на брой.

Ако панделка органза бъде подменена с панделка сатен по ваше желание, цената ще се увеличи с 15ст на брой. Модели, в които оригинално панделките са брокат или сатен са на цена указана в артикула.

Картона, с който работим може да бъде стандарт или перла. Можете да изберете един от двата вида картон (ако имаме налични цветове) и това ще доведе до промяна в цената, която ще видите когато изберете опцията "Вид картон".

Стандартната изработка на нашите покани за кръщене е 14 работни дни. Можете да изберете и опция "Бърза изработка", която ще доведе до разлика в цената. Много от моделите на поканите имат подходящи за тях номера за маси, подаръчета за гости, тейбъл картички, украси за чаши или пръстени за салфетки.

Покана за кръщене тип Папирус - Corset

  • Код на продукта: покана за кръщене corset
  • Наличност: Изчерпано
  • Цена: 2.10лв


Възможни варианти


Продуктът има минимално количество 10

Тагове: покана за кръщене, покани за кръщене, кръщене покана, кръщене покани, покани за кръщене цена, купи покани за кръщене, купи покана за кръщене, покана за свето кръщение, свето кръщение покани, купи покани за свето кръщение, розово

Created by Rosie Concept Web Design 2017 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!