• Прибори за торта за сватба с декорация в кралско синьо и тюркоаз серия Peacock Blue

За вашата сватбена торта в тъмно синьо и тюркоаз - елегантни прибори за торта

Нежни прибори за торта с прозрачни дръжки и декорация с кралско сини рози и панделки в синьо и тюркоаз. Напоследък все по - популярен става ритуалът за разрязване на празничната торта. Ние ви предлагаме да го направите наистина красиво с нашите елегантни прибори за торта. Те са част от серията ни Peacock Blue. Серията предлага още сватбена книга за гости, бутониера за младоженец, кум или шафери, комплект вратовръзка с кърпичка и ръкавели за Младоженеца, вратовръзки или папийонки за подарък на шаферите, кристална гривна за Кумата или шаферките, булчински букет със сатенена дръжка, кутия за пари, булчински жартиер. Винаги е красиво, когато аксесоарите за сватбата са с еднаква декорация - това придава безспорен стил и класа.

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

 

Прибори за торта за сватба с декорация в кралско синьо и тюркоаз серия Peacock Blue

  • Код на продукта: Прибори за торта Peacock Blue
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 44.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Сватбен жартиер Duo- цвят Тюркоаз

Сватбен жартиер Duo- цвят Тюркоаз

Жартиер за булка - всеки модел може да се изработи от различни цветове със различни панделки и данте..

62.00лв

Тагове: Прибори за сватбена торта, комплект прибори за торта, сватбени прибори за торта, прибори за сервиране на торта на сватба, разрязване на сватбена торта, луксозен комлект за торта, прибори за торта, сватбен прием, рязане на сватбена торта, сватбена торта прибори,

Created by Rosie Concept Web Design 2017 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!