50 см дизайнерска украса за официална прическа с кристали Сваровски и мъниста Прециоза на Atelier Roses and Crystals

Кристална украса с дължина 50 см с кристали Сваровски и мъниста Прециоза в прасковено и розово вплетени в бижутерска тел цвят розово злато. Украсата тип "hair vine" е подходяща както за полуприбрана коса, така и за плитка и придава едно наистина празнично усещане на вашия тоалет. Възможно е да бъде изработена в други цветове и комбинации, както и с друг цвят на бижутерската тел. Към нея по ваше желание може да изработим и колие, обици, гривна, колие за гръб, колан или пръстен със същите.

Всяко наше бижу може да бъде изработено от различни материали и цветове за различно време, което води и до промяна в крайната цена. За да разберете точната цена, моля изберете предпочитаните от вас опции и добавете продукта в кошницата.

Авторски уникат - 100% точното повторение е невъзможно

Кристална украса за дълга коса на абитуриентка или булка цвят розово злато модел Rose Golden Blush by Rosie

  • Код на продукта: Кристална украса за коса Rose Golden Blush
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 156.00лв


Възможни варианти


Тагове: дизайнерска украса за къса коса hair vine, цветна украса за коса с перли и кристали hair vine, hair vine за цветна прическа, цветен hair vine за коса с кристали, цветен hair vine за плитка с перли и кристали, украса в прасковеноза булчинска коса, абитуриентска прическа украса, кристална украса за кок, кристална украса за плитка, hand made, ръчна изработка, Украса за коса прасковено, hand made бижу за коса, абитуриентска украса за коса прасковено

Created by Rosie Concept Web Design 2017 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!